8-uur Vergaderen op een Historische vergaderlocatie in Baarn

Het 8-uurs vergaderarrangement in Baarn is inclusief:

  • Onbeperkt koffie, thee, espresso en cappuccino in de lounge
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Zaalhuur van een van de beschikbare zalen
  • Beamer en smartboard
  • Flip-over met stiften
  • Blocnotes en pennen
  • Draadloos internet

  Prijs: € 49,50 p.p. (exclusief zaalhuur)
  Dit arrangement is geldig tussen 09.00 -18.00 uur. U kunt dit arrangement uitbreiden met onbeperkt mineraalwater en frisdranken inbegrepen, een muffin in de ochtend en een hartige warme snack in de middag voor + € 20,00 p.p.
  Ook een halve dag arrangement behoort bij deze locatie tot de mogelijkheden.
  Halve dag vergaderen inclusief lunch (geldig tussen 09.00 – 13.00 uur of 13.30 – 18.00 uur): € 39,50 p.p. (exclusief zaalhuur)

Extra mogelijkheden voor uw vergadering

  • Onbeperkt mineraalwater en frisdranken in de vergaderzaal:
   Voor een hele dag vergaderen € 12,50 p.p. en voor een halve dag vergaderen € 6,75 p.p
  • Vergaderaanvullingen:
   Wake up arrangement € 9,50 p.p. / Engelse muffin € 4,75 p.p. / Vers fruitsalade € 4,75 p.p. / Hartige snack surprise € 6,75 p.p.
  • Borrelarrangement:
   Na de vergadering serveren wij een uur lang onbeperkt dranken (exclusief sterke drank), aangevuld met 3 warme hapjes per persoon (o.a. bitterbal, garnalen snack, mini kaaskroketje) € 17,50 p.p.
  • 3-gangen Diner
   Dagelijks wisselend: € 49,50 p.p. De invulling van het diner is een verrassing maar uiteraard houden wij rekening met allergieën en/of vegetarische gasten.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Baarn is geldig tot 31 december 2022.

Vergaderen op een landgoed tussen uitgestrekte bossen

  Het kasteel bevindt zich tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectare. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het Koetshuis ligt op 50 meter van het kasteel en is speciaal ingericht voor vergaderingen vanaf 6 personen. Het Koetshuis beschikt over een gezellige koffielounge en 6 luxe vergaderzalen met veel daglicht, audiovisuele hulpmiddelen en comfortabel meubilair.

Vergaderlocatie met luxe vergaderzalen

Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen en trainingen. De ruimtes krijgen daglicht, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig. De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot 50 personen. Wij bieden vergaderarrangementen met een vaste prijs per persoon. Wij delen de zalen in op basis van aantal deelnemers en beschikbaarheid. 

Eigen keuken & personeel

Dit prachtige kasteel beschikt over een eigen keuken op locatie. De Chef-kok en zijn keukenteam werken uitsluitend met duurzame producten, waarbij wij de beschikbaarheid van het seizoen respecteren. Wij koken puur en gebruiken alleen verse ingrediënten van leveranciers waar we trots op zijn. Omdat zij, net als wij, passie hebben voor hun vak en uitsluitend topkwaliteit producten leveren. Ambachtelijke creaties uit eigen keuken, bereid met veel liefde voor het vak; dat is wat u van onze Chef-kok en zijn team mag verwachten!

Of het nu gaat om een vergadering, presentatie of feest met alles erop en eraan, onze mensen helpen u graag om er samen een geslaagd evenement van te maken. Sterker nog, de passie voor het vak, de deskundigheid en servicegerichtheid van onze mensen zorgen ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Zodat u zich 100% kunt focussen op uw collega’s of relaties. 

8.8 | 4 reviews

Reviews van gasten

Nick Warner

8

Location is very nice, the facilities were fine and the lunch/dinner good. One point for improvement would be the heating, the room was very cold until almost lunchtime. Would be better to ensure all heating is on for a while prior to the morning start time.

Agnes Bueneker

9

Ik ben er zelf niet bij aanwezig geweest maar hoorde van de deelnemers dat het een zeer geslaagde locatie was.

Petra van den Berg

9

Zeer inspirerende locatie en prachtig gelegen.

Anoniem

9

De locatie is prachtig en het eten was boven verwachting goed. De ruimtes zijn mooi belicht en hebben een luxe uitstraling. Dit is zeker een locatie om naar terug te keren.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Airconditioning

Onze partner

Algemeen

Laat u inspireren door de natuur en rust op een historische locatie. Ondanks de ‘landelijke’ omgeving ligt dit kasteel centraal in de Randstad, vlakbij Utrecht en in het Gooi. Het kasteel bevindt zich op een landgoed van 19 hectare. Voldoende ruimte dus om tussendoor een frisse neus te halen.

Vergaderruimtes

Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen. De ruimtes krijgen veel daglicht binnen en hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig.

In het Kasteel zelf bevinden zich de zalen die zeer geschikt zijn voor presentaties en grotere zakelijke bijeenkomsten. De zalen gebruiken we dan in combinatie met elkaar. De locatie leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst van 50 tot 110 personen.

Voor meerdaagse vergaderingen beschikt de locatie over 19 eigentijdse hotelkamers zodat uw gasten voor of na de bijeenkomst kunnen overnachten.

Keuken

Dit kasteel en het Koetshuis beschikken beiden over een uitstekende eigen keuken. Onze chef-kok en zijn team bereidt alle hapjes, lunches en diners op locatie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit.

Bereikbaarheid

Het kasteel beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.