Meerdaags Vergaderen in Amsterdam - Classy en Moderne vergaderlocatie aan het water

Bij het 32-uurs vergaderarrangement in Amsterdam is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijtbuffet in The Harbour Club Amsterdam Zuid
  • 2 dagen een Vergaderzaal met uitzicht
  • LCD scherm en Flipover
  • Koffie, thee, water en handfruit beide dagen onbeperkt
  • Ochtend break met een zoete/ gezonde snack
  • Middag break met een hartige snack en een een frisdrankje
  • 2x Lunch in The Harbour Club, inclusief water en sappen
  • 1x Diner in The Harboour Club

Prijs: vanaf € 285,00 per persoon op basis van een 1-persoonskamer.
Vanaf minimaal 6 personen.

De prijs van dit 32 uurs vergaderarrangement in Amsterdam is geldig tot en met 1 April 2022.

Meerdaags Vergaderen in Amsterdam - Classy en Moderne vergaderlocatie aan het wa

Voor een meerdaagse meeting of congres in Amsterdam is deze bijzondere locatie absoluut de moeite waard. 2 Uitstekende restaurants, gelegen prachtig aan het het water, 223 hotelkamers en suites en zalen met uitzicht. Hier kunt u uw zakenrelaties en gasten uitstekend verwelkomen. 

Overnachten

Het hotel heeft 223 kamers en suites. Slaap comfortabel op het zachte Phi-Ton matras in uw kamer. 's Avonds nog even doorwerken? Alle kamers hebben een ruim bureau en gratis WiFi. Er staat koffie of thee klaar op uw kamer. Liever iets verfrissends? Pak dan iets uit de mini-bar, of drink nog een laatste drankje beneden in de bar met uitzicht over het water.

Kies voor een Deluxe of Executive kamer of overnacht in de compleet gerenoveerde Design Kamers & Suites. In de Design Kamers blijft het een verrassing welk design u binnenstapt, iedere kamer is namelijk uniek. 

’s Ochtends staat het ontbijtbuffet voor u klaar in Bodon, La Grande Brasserie met uitzicht over de grachten. Dat is pas lekker wakker worden. 

Relaxen en Fijnproeven aan de Amsterdamse grachten

Uitkijken op de 5 grachten, terwijl u luncht bij The Harbour Club Amsterdam Zuid. Dit unieke restaurantconcept is in korte tijd uitgegroeid tot een must-dine restaurant voor sushi lovers en fijnproevers en is in korte tijd uitgegroeid tot een place-to-eat in Amsterdam Zuid. U eet hier namelijk aan het water en staat bekend om de verse sushi gerechten en de grill die gebruikt wordt voor eigentijdse gerechten. Echte vleesliefhebbers kiezen voor het beste Wagyu vlees. 

The Living Room, By Bodon is naast The Harbour Club Amsterdam Zuid, het 2e restaurant van deze vergaderlocatie. The Living room vertelt het verhaal van de traditionele Franse keuken.

Beide restaurants zijn Prive te boeken voor Diners, Gala diners, Feesten, Bruiloften e.d. Wij werwerken samen met verschillende entertaiment en decoratie partners of uw Event tot een succes te maken!

Is uw gezelschap te klein voor het gehele restaurant? Dan kunnen we ook de gehele Harbour Club Bar Prive bieden.

Amsterdam verkennen? 
Na een dagje vergaderen is het goed toeven op het terras van het hotel aan het water.
Wil je liever de stad verkennen? Onze medewerkers vertellen je graag over de leukste plekjes in de Pijp.

Ligging en bereikbaarheid

Voor een vergadering op een centrumlocatie in Amsterdam, op loopafstand van de RAI en het World Trade Center bent u hier helemaal aan het juiste adres.

De locatie is goed te bereiken. Met de parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein, een goede verbinding met de trein vanuit Schiphol is het hotel gemakkelijk te bereiken.  

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Prima locatie, goede service.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • fitness
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Receptie
 • Familiekamers
 • Airconditioning

Onze partner

Vergader en congreslocatie in Amsterdam

Classy en modern. Dat is dit centraal gelegen hotel in het mooie Amsterdam Oud-Zuid. Overnacht of vergader op een typisch Nederlandse plek, aan de 5 grachten van Amsterdam. Een congres in het World Trade Centre Amsterdam of de RAI? Deze zijn eenvoudig te bereiken op 1000 meter afstand vanaf het hotel.

Zakelijke bijeenkomsten

U zoekt een hotel voor een vergadering, training of congres? Vergader in een van deze zalen met uitzicht over de Amsterdamse grachten. De benodigde audiovisuele apparatuur en gratis WiFi staan uiteraard voor u klaar. De zalen Beau Rivage & Belvedere zijn voorzien van grote ramen met veel daglicht en uitzicht op de grachten. Deze zalen schakelen we aan elkaar tot de ruime Ballroom, voor grote groepen tot 300 personen. Komt u met een kleinere groep? Geen probleem. We laten u graag vergaderen in de boardroom of 1 van onze andere flexibele zalen als u dat wenst. Voor een vergadering op een centrumlocatie in Amsterdam, op loopafstand van de RAI en het World Trade Center bent u hier helemaal aan het juiste adres. Met de parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein, een goede verbinding met de trein vanuit Schiphol is het hotel gemakkelijk te bereiken.

Overnachten in Amsterdam

Het hotel heeft 223 kamers en suites. 's Avonds nog even doorwerken? Alle kamers hebben een ruim bureau en gratis WiFi. Er staat koffie of thee klaar op je kamer. Liever iets verfrissends? Pak dan iets uit de mini-bar, of drink nog een laatste drankje beneden in de bar met uitzicht over het water. Kies voor een Deluxe of Executive kamer of overnacht in de compleet gerenoveerde Design Kamers & Suites. In de Design Kamers blijft het een verrassing welk design u binnenstapt, iedere kamer is namelijk uniek. ’s Ochtends staat het ontbijtbuffet voor u klaar met uitzicht over de grachten. Dat is pas lekker wakker worden.

Relaxen en Fijnproeven aan de grachten

Uitkijken op de 5 grachten, terwijl u luncht bij The Harbour Club Amsterdam Zuid. Dit unieke restaurant concept is in korte tijd uitgegroeid tot een must-dine restaurant voor sushi lovers en fijnproevers. The Harbour Club Amsterdam Zuid is uitgegroeid tot een place-to-eat in Amsterdam Zuid. U eet hier namelijk aan het water. The Harbour Club Amsterdam Zuid staat bekend om de verse sushi gerechten en de grill die gebruikt wordt voor eigentijdse gerechten. Echte vleesliefhebbers kiezen voor het beste Wagyu vlees. The Living room, By Bodon is naast The Harbour Club Amsterdam Zuid, het 2e restaurant van het hotel. Na een dagje sightseeing is het goed toeven op ons terras aan het water, of relax op jouw kamer met uitzicht over de grachten. Wil je liever de stad verkennen? Onze medewerkers vertellen je graag over de leukste plekjes in de Pijp.