32 uurs Vergaderarrangement nabij Rotterdam en Dordrecht

Bij dit 32 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee, water en koekjes
  • 2 dagen zaalhuur
  • Koffie, thee en water tijdens de bijeenkomst
  • Mintjes, koekjes, fruit, zoete lekkernijen, een smoothie, een sweet break en een hartige break
  • 2x Lunchbuffet
  • 1x een 3-gangen diner
  • 1 Overnachting op basis van alleengebruik kamer
  • Wifi
  • Flipover en stiften
  • Beamer en scherm
  • Schrijfpapier en pennen

Prijs: € 235 p.p. op basis van minimaal 6 personen.

De prijs van dit 32 uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Vergaderen nabij Rotterdam en Dordrecht

Dit hotel is het enige hotel gelegen in de groene, landelijke omgeving van de Alblasserwaard, bekend om de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Door de ligging nabij de snelwegen A15 /A16 zijn bijvoorbeeld Rotterdam en Dordrecht makkelijk te bereiken. Het hotel is direct gelegen onder de rook van Rotterdam en Dordrecht, waardoor beide zakelijke en industriële steden in minder dan 20 minuten te bereiken zijn. Het hotel beschikt over parkeerplaatsen en een parkeergarage.

12 Vergaderzalen

  Veel daglicht, WiFi en moderne audiovisuele apparatuur. Onze 12 state of-the-art vergaderzalen hebben het allemaal. Kleine meetings én grote meerdaagse bijeenkomsten. Wij verzorgen het allemaal voor u. De multifunctionele zalen bieden plaats aan groepen tot 500 personen. 

Meerdaagse bijeenkomsten - Overnachten

Het hotel beschikt over 87 comfortabele kamers, 8 suites, 3 vergadersuites en 6 appartementen. De ruim opgezette kamers hebben een luxe badkamer met bad en douche, toilet en föhn. In de kamers vindt u een telefoon, minibar, zitje, bureau, pay-tv en koffie- en thee faciliteiten. Er is WiFi in het gehele hotel. Ook voorzien we u graag van een strijkplank op de kamer. Verder biedt het hotel een wasservice en wekservice.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Airconditioning

Onze partner

Algemeen

Dit hotel biedt een uitstekende bereikbaarheid en een groot aanbod aan zalen voor uw meeting, training of bijeenkomst. Dit is de ideale bestemming voor uw zakelijke bijeenkomst. Het hotel beschikt over een scala aan ruime, lichte zalen met diverse mogelijkheden voor boardmeetings tot uitgebreide meerdaagse bijeenkomsten. Bij aankomst wordt u persoonlijk verwelkomd door een van onze vriendelijke medewerkers. Het hotel beschikt over 9 multifunctionele zalen en 3 vergadersuites voorzien van alle gemakken. De afmeting van de zalen loopt uiteen van 40m2 tot 200 m2 en zijn voorzien van daglicht, draadloos internet en airconditioning. De meeste zalen beschikken over flexibele wanden en kunnen dus geheel naar uw behoeften worden aangepast. Alle zalen zijn voorzien van audiovisuele apparatuur, wireless internet (het gehele hotel) en hebben een moderne maar toch warme uitstraling waar u zonder zorgen uw dag bijeenkomst en meerdaagse meeting kunt organiseren.

Ligging locatie

Ons hotel is het enige hotel gelegen in de groene, landelijke omgeving van de Alblasserwaard, bekend om de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Door de ligging nabij de snelwegen A15 /A16 zijn bijvoorbeeld Rotterdam en Dordrecht makkelijk te bereiken. Het hotel is direct gelegen onder de rook van Rotterdam en Dordrecht, waardoor beide zakelijke en industriële steden in minder dan 20 minuten te bereiken zijn. Het hotel beschikt over parkeerplaatsen en een parkeergarage.

Restaurant

Om een nog completere invulling te geven aan uw zakelijk samenkomen kunnen wij voorzien in al uw wensen betreffende koffiebreaks, ontbijt, lunch, diner of borrel. Onze chef maakt graag een mooi menu op basis van uw wensen. Restaurant 'Chef's! Food & Drinks' is een eigentijds, modern en sfeervol restaurant waar u kunt genieten van overheerlijke gerechten. Bij mooi weer kunt u genieten van een hapje en een drankje op ons sfeervolle terras.

Overnachten

Het hotel beschikt over 87 comfortabele kamers, 8 suites, 3 vergadersuites en 6 appartementen. De ruim opgezette kamers hebben een luxe badkamer met bad en douche, toilet en föhn. In de kamers vindt u een telefoon, minibar, zitje, bureau, pay-tv en koffie- en thee faciliteiten. Er is WiFi in het gehele hotel. Ook voorzien we u graag van een strijkplank op de kamer. Verder biedt het hotel een wasservice en wekservice.